Om oss

Första hjälpen och HLR- utbildning

 

Eventsjukvård

 

Hjärtstartare och sjukvårdsprodukter

Företaget

Lifeguard Sweden AB (fd. TSU- Trafikskadeutbildningar Gävleborg) med säte i Söderhamn erbjuder Första hjälpen/HLR- utbildningar till företag, organisationer och privatpersoner. Utbildningarna skräddarsys efter kundens behov och önskemål. Medarbetarna på LifeGuard Sweden är utbildade instruktörer inom de områden de utbildar och har gedigen erfarenhet från bland annat ambulanssjukvård. HLR- utbildning sker i enligt med HLR- rådets riktlinjer.

 

 

Historia

Kenneth Holm och Börje Ljung har utbildat i HLR och första hjälpen sedan 1980- talet, trots detta var det först år 2001 som de tillsammans startade företaget TSU - Trafikskadeutbildningar i Gävleborg, med säte i Söderhamn. På deras meritlista finns bland annat projektet "Hjärtsäkra Söderhamn" med syfte att utbilda så många som möjligt i Söderhamns kommun. Vidare har de varit med på topplistan av de 20 personer som utbildat flest personer i HLR i Sverige. Via utbildningarna har Holm, Ljung och de deltagare som utbildat sig i HLR och första hjälpen bidragit till ett tryggare samhälle, framförallt i Söderhamns kommun.

 

I maj 2017 övertogs företaget TSU - Trafikskadeutbildningar i Gävleborg av Gustav Strid som driver företaget under namnet Lifeguard Sweden AB. Både Holm och Ljung finns kvar som utbildare. Lifeguard Sweden har sitt säte i Söderhamns kommun där de flesta av utbildingarna sker.

Telefon:

070 - 54 29 108

 

Lifeguard Sweden

HLR- utbildning/Eventsjukvård/Hjärtstartare

 

 

 

Email:

Gustav@lifeguardsweden.se

Adress:

Lifeguard Sweden

Sundhsgatan 21, 826 60 Söderhamn

Copyright © All Rights Reserved